Till Hemsidan

Medlemsavgifter

Årsmötet som normalt hålls i slutet av Februari beslutar om fåföljande års medlemsavgift och som skall inbetalas vid årsskiftet.

Detta görs enklast genom inbetalning via Internetbanken på Bssk PlusGiro 349521-5.

Glöm ej bort att notera Era personuppgifter och namn/adress så att kassören kan härleda Er inbetalning och bocka av i medlemsmatrikeln.

För de som ej har tillgång till Internetbanken eller av andra orsaker önskar få tillsänt sig inbetalningskort ombeds ta kontakt med This is a mailto link via mail eller ringa sekreteraren på tele 070-2225883.

För 2020 gäller följande:

Årsmötet 2019 beslutade att medlemsavgiften skall vara 650:- . Denna skall vara inbetald senast den 31 mars 2020

Observera att inbetald medlemsavgift är obligatorisk för att kunna erhålla Föreningsintyg.

Inträdes & medlemsavgifter.

Styrelsen har gjort följande tillägg/förtydligande:

Ansökan om medlemskap i Bodens Sportskytteklubb söks hos klubbens styrelse.Beviljande av sådant medlemskap förutsätter att styrelsen är enhällig.Medlem i klubben blir den som efter ansökan antagits som medlem och erlagt föreskriven inträdesavgift samt årlig medlemsavgift.Vidare krävs också att ny medlem i klubben har pistolskyttekortet, är så ej fallet så hänvisas skytten till nybörjarkurs eller prov motsvarande kraven till gröna kortet.Prov genomförs för av styrelsen utsedd provledare.  I de kraven ingår även kunskap om hur klubben och dess anläggningar fungerar. Medlemskap förutsätter vidare att löpande årliga avgifter erläggs.Medlem som ej betalar medlemsavgift innan av styrelsen satt datum anses urträda ur föreningen.För att på nytt bli medlem krävs en ny ansökan.Efter det kommer ny inträdesavgift samt medlemsavgift krävas innan man åter kan antas som medlem.Har man ej pistolskyttekort skall även de kraven uppfyllas innan medlemskapet blir godkänt.För person som söker medlemskap i klubben har styrelsen mandat att inte kräva inträdesavgift.

Storlek på inträdesavgiften beslutas av styrelsen,upp till 4 medlemsavgifter.

Styrelsen genom This is a mailto link

Postadress:
Bodens SpSK - Skyttesport